Thuis

ANEX INDUSTRIAL (HONG KONG) LIMITED

Bedrijfprofiel


Beperkt Anex Industrieel (HK) gevestigd in 2005, de bedrijfnadruk op de nieuwe innovatieve machines in het bouwgebied, hebben wij onderzoek en ontwikkeling voor de het teruggeven machine voor de laatste 6 jaar behandeld en ons bedrijf houdt 3 uitvindingsoctrooien.
 
De auto het Teruggeven machine is uniek en misschien één van een soort geautomatiseerde het teruggeven machine die ideaal gezien geschikt voor de bouw/de bouwnijverheid is.  Het werkt met conventioneel cementmortier dat het aan een vlotte, vlakke afwerking met veranderlijke en regelbare dikte brengt om elke toepassing aan te passen.
 
Wij zoeken momenteel voor Mondiale partners als agenten/handelaars.  Wij zullen altijd pogen om de normen op te heffen en de kosten van het product te minimaliseren.  Ons doel is de voordelen voor onze partners voor een „Win-Win“ situatie te maximaliseren.

 

 

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf


 

De primaire het teruggeven machine kwam in de wereld in 2005 te voorschijn, maar wie de originele uitvinder is? De directeur van EZ RENDA.
Eerste het teruggeven machine wb-09 bracht uit voor verkoop in 2007 op de markt, maar welke EZ RENDA tijdens de drie jaar had gedaan? EZ RENDA had meer dan 100 keer van test en verbetering gedaan.

De eerste machine wb-09L met squires richtingpijp kwam in 2010 te voorschijn, was het eerste machine ez-UITZICHT met auto multi-hoektroffel geboren in 2011, kwam de machine ez-XP met nieuw gedreven systeem in de wereld in 2012… …, maar EZ RENDA alle toekenning heeft gewonnen? Absoluut, heeft EZ RENDA 4 octrooien in 2012 en twee meer begin 2013 verkregen. EZ RENDA wordt de algemene belasting - betaler in 2013… … wij lanceren drie nieuwe producten ez-XP-2014, het Gladmaken machine en Mixer 3.0 in 2014 ......

Tegenwoordig, EZ RENDA die teruggeeft becommentarieert het goed van machinewinsten. En de agenten van EZ RENDA spreiden over de hele wereld uit.
Nochtans, zal geen kwestie wat wij hebben bereikt, EZ RENDA houden verbeterend aan de meesten tevredenstelt alle klanten!

 

ANEX INDUSTRIAL (HONG KONG) LIMITED ANEX INDUSTRIAL (HONG KONG) LIMITED ANEX INDUSTRIAL (HONG KONG) LIMITED ANEX INDUSTRIAL (HONG KONG) LIMITED ANEX INDUSTRIAL (HONG KONG) LIMITED ANEX INDUSTRIAL (HONG KONG) LIMITED ANEX INDUSTRIAL (HONG KONG) LIMITED ANEX INDUSTRIAL (HONG KONG) LIMITED ANEX INDUSTRIAL (HONG KONG) LIMITED ANEX INDUSTRIAL (HONG KONG) LIMITED ANEX INDUSTRIAL (HONG KONG) LIMITED ANEX INDUSTRIAL (HONG KONG) LIMITED ANEX INDUSTRIAL (HONG KONG) LIMITED ANEX INDUSTRIAL (HONG KONG) LIMITED ANEX INDUSTRIAL (HONG KONG) LIMITED ANEX INDUSTRIAL (HONG KONG) LIMITED
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Verkoper

Andere

Merken : EZ RENDA

Aantal werknemers : 80~100

Jaarlijkse omzet : 10 Million-11 Million

Opgericht Jaar : 2005

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit Muur die Machine teruggeven voor verkoop Van goede kwaliteit Muur die Machine teruggeven voor verkoop Van goede kwaliteit Muur die Machine teruggeven voor verkoop Van goede kwaliteit Muur die Machine teruggeven voor verkoop